lauantai 25. tammikuuta 2014

Rally-Toko kisat

Sohva perunat <3
Tänään aamulla suunnattiin Oivan kanssa Loimaan rally-toko kisoihin. Olin ensin aamun töissä ja siinä aika kuluikin aika mukavasti odotellessa omaa vuoroa. Oikku tuntui tosi kivalta, se oli innoissan, mutta rauhallinen. Ei suurempia haisteluja vaan rentoa oleilua. Mulle tuli oikein hyvä mieli sen retoudesta joten lähdin hyvillä mielin rataan tutusumiseenkin.

Radalla ei ollut kylttejä mitä emme olisi osanneet. Jotkut oli hiukan epäcvarmoja että onnistuukohan tämä, mutta saatiinhan me aika lailla kaikki onnistumaan. Ennen radalle lähtöä tsemppasin Oikkua näyttämällä sille sen aamun ruokaa, sillä sain sen haukahtamaan muutaman kerran! Siitä tiesin että nyt tulee menemään ihan kivasti. Oikku oli innoissaan radalle lähtiessämme, niin innoisaan ku heti toisena kylttinä oli spiraali juosten että se ei olis malttanut juosta ihan  niin hiljaa... ;) Loput kylti sujuivatkin hyvin, joitan pikku mokia tuli mutta en niin tarkasti siihen kiinnitänyt huomiota kun olin vaan niin iloinen kun pikku mies oli niin innoissaan! <3

Viimeisenä kylttinä ennen maalia oli hyppy, juoksua, se sujui hyvin, oikku palasi mun luokse tosin kiertäen mun takaa ja siitä -10, tyhmä virhe mutta en ajatellut semmosta siinä vaiheessa koska rata oli ennen sitä ollut niin super hyvä!

Saimme siis 70/100p ja hyväksytyn tuloksen! :) Se olikin meidän ensimmäinen AVO:n hyväksytty tulos! Hyvä me! :) Nyt tyytyväsenä odottelemaan Janakkalan kisoja mihin suuntaamme Eijan kanssa 8.2 mukanamme meidän mustat miehet! :)

Äiti ja Hyrrä saivat tänään myös voittajasta 83/100p ja RTK3:sen! :) Nousevat siis mesatri luokkaan! Jännää... ;) Onnea myös kaikille muille ihanasille
jotka saivat enemmän tai vähemmän hyvän tuloksen! <3

Huomenna meitä odottaa taas agility treenit... Katsotaan mitä ollaankaan opittu viime viikosta... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti