perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tokoilua

Tänään mentiin Oikun kanssa Kujanpään Minnan pitämälle kursille treenailemaan tokoa. Aiheena oli kisatilanteessa liikkeestä toiseen siirtyminen. Me tehtiin 4 liikettä peräkkäin, neljännen liikkeen jälkeen lähdettiin siirtymään viidenen liikken aloitus paikalle josta palkattiin.

Otin Oikulle liikkeiksi seuraamisen, noudon, luoksetulon ja hypyn. Seuruu oli aika energiatonta, mutta paikka oli hiukan parempi kuin odotin. Se oli edelleen kaukana eikä kontakti tosiaan ollut täydellistä, mutta odotin pahempaa. Nouto oli ihan ookoo, Oikkua täytyis palkata odottamisesta kun heitän kapulaa se yrittää varastaa hakemaan sitä ennen aikojaan... :/ Luoksetulo oli hyvä. Hyppyei ekaks onnistunut... Oikku ei kuunnellu mua ollenkaan... Toisella yrittämällä onnistu vähän paremmin, oli se silti vähän energiatonta...

Mun pitäis myös itse opetella kävelemään normaalisti eikä hidastellen... Mutta siinä nyt ei mitään uutta ole että mää en osaa olla normaalisti. Tarttisin jotai henkistä terapiaa,mutta siihenkin on jo apu tulossa. :) Ollaan menossa Alatalon Vapun nuppijumppaan. :)

Huomenna lähdetään Eijan ja Johannan kanssa näyttelykursille Helsinkiin. Sekä ehkä sunnuntaina mennään mahdollisesti mätsäriin. :)

Sain yhen maailman hienoimmista rippilahjoista! Kiitos ihanat! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti