maanantai 30. kesäkuuta 2014

Toko-treenit

Tänään kahdentoista aikaan suuntasin äidin ja Johannan kanssa treenaaman tokoa. Ilma oli vähän kurjan sateinen, mutta sade pysyi aika kivasti poissa sen aikaa kun treenailtiin.

Omalla oli tänään ohjelmassa liikkeestä seisomista. Me ei olla vielä ollenkaan sitä treenattu joten tänään suoritettiin hiukan kokeiluja miten se saataisiin kaikkein parhaiten Omalle opetettua. Päädyttiin siihen, että autan aluksi kädellä Omaa pysähtymään ja palkkaan siitä, niin, että saan sen pysähtymään. Olin tosi ylpeä tuosta treenistä, sillä Oma tajusi heti mitä ollaan tekemässä ja suoritti kaiken juuri niin kuin pyysinkin! :)

Teimme myös kehään tuloja, siis niin ttä pyysin Omaa seuraamaan ja menin merkatulle lähtöpaikalle käskystä. Oma oli näissäkin aivan super! <3 Ei vosi olla ylpeämpi pienenstä koirasta!

Lisäksi treenasimme kapulan kantamista ja lopuksi otimme oikein pitkällä matkalla luoksetulon. Nämäkin sujuivat todella hyvin! Oli super hienoa huomata, kuinka paljon Oma kuuntelee mitä siltä pyydän. Toinen on niiin super innoka spieni kippura-häntä! <3

Treenien lopuksi Hippa, Oma, Micky ja Jacky pääsivät vielä vähän juoksentelemaan. Toisilla oli niiin super kivaa! :)

Johannan piti tänään ottaa 10kk kuvia Omasta, mutta kökkerön sään takia kuvat jäivät ottamatta. :( Mutta Hyrrästä nappasin äidin pynnöstä tänään muutaman ihan kivan kuvan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti