perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tokoa ja vähän lisää tokoa

Tiistaina oli vuorossa tavoite-tokon treenit Forssan Pussikoirien kentällä. Silloin Omalla oli vuorossa alokas luokan hyppy, seuruu sekä liikkeestä maahan meno. Otin myös vahdikkaan luoksetulon lopuksi.

Aloitin hypyllä niin, että meillä oli appari hypyn toisella puolella. Lähetin Oman käskyllä hyppäämään estettä ja kun se käskystä lähti hyppyä kohden, appari hypyn toisella puolella laski namikupin maahan mistä Oma sai palkan. Toisintin näitä about 4-5 kertaa. Tein tätä saadakseni hyviä vahistuksia Omalle hyppyyn lähtemiseen pelkästä käskystä pysyen itse aivan paikallani.

Seuruussa otin aluksi about. 8-12 askelta suoraaan mistä palkkasin, sen jälkeen n. 5 askelta ja palkkasin taas. Sitten otin kulman vasemmalle ja tein n. 6 askelta seuruuta ja palkkasin lopuksi lelulla, Oma ei ollut aivan niin hyvä kun olisin halunnut, mutta ihan kohtuullisesti se onnistui. :)

Liikkeestä seisomista tein niin, että pysäytin Oman kädellä ja käännyin sen eteen palkatakseni sen. Toisitin näitä muutaman kerran, saadakseni Oman ymmärtämään mitä " top " käsky tarkoittaa.

Lopuksi pentumainen vauhti luoksetulo niin, että appari piti Omasta kiinni. Treeni oli hyvä ja tehokas! :)

Tänä aamuna oli taas kimppatreenit äidin ja Johannan kanssa. Treeninä Omalla oli edelleen hyppy sekä ruutu x3 sekä liikkeestä maahan meno.

Hypyssä tein kerran niin kuin Tiistain treeneissä jonka jälkeen käskin Oman hypylle ja Oman lähtiessä hypylle heitin namin hypyn toiselle puolelle Oman eteen. Toisin näitä muutaman kerran ja Oma ymmärsi tosi hyvin mistä oli kyse.


Ruutuun tein kolme suoraa lähetystä namikupille. Ensimmäinen lähetys oli ihan läheltä n. 5m päästä niin, että Oma näki kun Nami vietiin ruutuun. Tässä Oma teki hyvän nopean ruutuun menon. Keksimmäisen otin saman laisena kuin ensimmäisen eli täydeltä matkalta. Se sujui myöskin super hyvin. Kolmannen otin n. 10m päästä ruudusta niin, että Oma ei nähnyt kun nami vietiin ruutuun. Tämäkin oli aivan super hyvä! Tänään Oma meni oikein hyvällä vireellä suoraan ruutuun! :) Ei voi olla muutakuin tyytväinen! :)



Lopuksi otin liikkeestä maahn menoa, ilman liikkeen loppu osaa. Kaksi ensimmäsitä maahan menoa olivat hieman vinoja. Viimeinen oli todella hyvä ja suora! :) Onnistuin korjaamaan itseni suoraan niin johan koirakin ymmärsi mennä suoraan!! :)

Tänään oli taas hyvät treenit! Voin hyvillä mielin viettää mukavan viikonlopun ystävien rippijuhlien merkeissä! :)

Postauksessa on mukana Torstaina ottamiani kuvia Omasta ja Sirusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti