perjantai 15. maaliskuuta 2013

Super pojat! (:

Että oli tänään mukava päivä! Oltiin Eijan ja Auran kanssa treenaamassa loimaalla. Tänään pääsin kokeilemaan Reiskaa. Reiska on syyskuussa 6-vuotta täyttävä beuseroni uros ja sen kanssa olisi tarkoitus lähteä kisaamaan agilityssä ja ehkä jossain muusakin lajissa. Reiskalla on jo kaksi nollaa ykkösluokassa.

Aivan mahtava kaveri. Totteli pienintäkiin käskyäni! Oiva agility koira on!(: Vaikka hyvin isokokoinen onkin. Harjoiteltiin ihan perus juttuja vähän hyppyjä, puomia, rengasta, keinua, pussia, putkia yms. :) Ei mitään rataa oikeestaan tehty hiottiin vain tekniikkaa. Reiska meni ihan  loistavasti! Niin hieno poika! (:  Nyt sitten mennäänkin jo kisoihin 29.3. Aika vähän harjoittelun jälkeen mutta meillä synkkas nii hyvin että uskon et meillä menee sielläkin ihan hvin!  Nyt sitten tarvitaan vaan vielä yks nolla reinolle! (:


Oikkukin oli aivan mahtava! Se ei oo pitkään aikaan ollut noin hyvä! Tehtiin smaoja juttuja kun Reiskan kanssa. Se teki niinku niin hienosti kepit ja kaiken! Kerranki voin sanoo että se oli ihan täydellinen! <3 Että se osaa yllättää!! Luultavasti huomenna menee huonosti kun tänään meni niin hyvin mutta, tiedämpähän ainakin että se osaa olla juur niin hieno kun pitkääkin jos se vaan haluaa! Mahti mies! <3

Mulla oli myös videoo tästä päivästä mutta en valitettavasti oo saanu niitä vielä Eijalata , että laittelen niitä kun saan ne!

Huomenna sitten vaan kohti aluevamennusta Ullan ja Hansun kanssa! Huomiseen! (:

-Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti