maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uintia! (;

Hohoijaa!

Tänään Oikku ja Hippa kävivät Hyvinkään koira uimalassa! Molemmat haukut olivat kuulemma olleet rohkeita ja Hipsukin oli uinut hyvin vaikka vasta 6kk onkin! Oikku oli osittautunut oikein uima maisteriksi! Vaikka se ei kyllä ennen ole hirveästi halunnut uiskennella. No ehkä meidän pieni musta tuittu pää vaikka ensi kesän sitten uskaltautuisi sitten ihan järveen saakka.

Itse en mukaan pääsyt, koulu haittaa harrastuksia!! :( Mutta täytynee tänään vielä vähän treenailla oikun kanssa ihan sisä tiloissa, ulkona on ihan sika kylmä ja nytten jo pimeää... :( Tulispa vaan kesä ja lämmmin!<3 Olis aikaa käydä treenaamsaa paljon enemmän.

Nyt ollaan Oikun kanssa keskitytty keppeihin. Haluaisin että se tekee ne oma toimisesti ja ilman että täytyy kokoajan varmistella yms. Pystyinkin pihallemme siis kepit niin voidaan treenailla niitä joka päivä! Onneks toi ystävä on niin nopea oppimaan että kyllä se vielä ne oppii, ainakin kun se tajuaa että kun tekee ne saa paljon ruokaa... Ahne vai? :D

Tuli myös ilmoitettua Oikku Schipperkejen agility päivään Lahteen 13.4. toivottavasti siellä vaan on vielä tilaa! Mietin myös menemistä kesällä Schipperke päiville. Kun nekin sen verran lähellä sattuvat kerrankin olemaan! Ollaan myös harkittu ystäväni Viivin kanssa että mentäisiin kesällä Kennel liiton suurleirille. Jos vaikka saataisiin jotain uusia neuvoja ja ainakin uusia ystäviä jollei muuta! Hauskaa siitä varmasti tulee! (:


Kuvia tuli myös Hyrrästä tänään lumisateessa otettua mutta en ole vielä ehtinyt siirtää niitä koneelle joten niitä sitten myöhemmin. Tässä muutamia kuvia vielä. :)

Onks se ollu vähän söpö? <3
Niiiiiiiiiin ihana!<33

Kaksi alinta kuvaa c) Johanna Kuusi

-Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti