lauantai 23. maaliskuuta 2013

Johan tässä viiko vierähti!

Moikka!

Tajusin tässä että johan siitä on taas viikko vierähtäny kun oon meidän kuulumisia kertoillut. Elikkas veiime Launtaina oltiin aluevalmennuksessa liedossa. Oikku meni muistaakseni aluks vähän takkusesti mutta loppua kohden ihan superisti! :) Viiminen rata onnistui ainakin tosi hyvin.

Tässä videoa aluevamennuksesta. 



Keksiviikona oltiin tokoilemassa seuran treeneissä maneesilla. Harjoteltiin rallytokoa kun ne kisat olis launtaina. Oikulla oli mahtava motivaatio ja teki ihan innolla ja vapaanakin vaikka muita koiria vilisi ympärillä. Otetiin ihan vaan eteen tuloja ja erilaisia käännöksiä jne. Ihan perus seuraamisia jne.

Torstaina aksa treenit. Oikulla taas mahti motivaatio ja super vauhti! Kuunteli ihan superisti ja ymmärsi mulle uusista ja vierasiat ohjaus kuvioistakin. Uutena tuli veikkiä ainakin ja oli joku muukin minkä nimeä en muista. Tehtiin aivan super hienot hyppyradat. Vauhtia oli ja kepitkin meni aivan mahtvasti hyvin tahditettuina. :)

Ja tänään launtaina oli Rally-toko kista joista mahtavalla 92/100p toinen hyväksytty tulos tässä lajissa! Super Oikku. Aivan mahtava motivaatio taas kerran! :)  Aivn huippu tekemistä ja iloinen mieli! Tuomarikin kehui parhaaksi hänen näkemäkseen Schipperkeksi! Hyvä mieli tuli! (: Nyt vielä yks tulos ja sitten tervetuloa avo luokka! :) Kisojen jälkeen vielä vähän treenailin Oikulla ja Reiskalla keppejä, Oikku ei ois enää jaksanu mutta Reiska teki superisti! Hienoimmat pojat! <3


Mutta eipätässä muuta ensviikolla aksa kisoihin ja niin!(:


-Ilona


2 kommenttia: